3-zitsbank nardana blue

899

NARDANA: ONS MULTI TALENT

Nardana is een multi talent, uitgevoerd in een prachtige stof uit de laatste collectie in een mooie kleurstelling. Bovendien is het model leverbaar in verschillende opstellingen in hoge kwaliteit en comfort. Je hebt met dit model de keuze uit 2 verschillende kleuren poten in geborsteld staal of zwart.

  • Goed zitcomfort
  • Diverse opstellingsmogelijkheden
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden

Model Nardana kan uitgevoerd worden in verschillende opstellingen, denk hierbij aan een mooie 3 zitsbank of een fauteuil, aan jou de keuze welke er het beste bij jou past. De bank is voorzien van hoogelastisch koudschuim in combinatie met stalen nosagvering. De combinatie geeft een fantastisch comfort van goede kwaliteit, probeer het zelf uit in onze winkel!

Wij hebben een uitgebreide stofkeuze beschikbaar. Onze kwalitatief hoogwaardige stofcollectie kun je toepassen op vrijwel alle IN.HOUSE meubelen zodat je de mooiste combinaties kunt samenstellen. Denk daarbij aan het combineren van diverse stoffen met elkaar op je bank en je eetkamerstoelen. Of combineer een mooie fauteuil bij je bank. Alles in dezelfde stof of in een mooi contrastrijke combinatie? Het kan allemaal. En welke stof je ook kiest uit onze IN.HOUSE stoffen; je kunt altijd vragen naar onze stofpaspoorten die alle informatie en eigenschappen van de stoffen duidelijk vermelden. Wij helpen je graag bij het bepalen van je keuze, onze deskundige adviseurs staan voor je klaar.

Indien je wenst kun je de standaard garantie voor een geringe meerprijs upgraden naar 5 jaar. Hierbij is dan ook nog eens een service aan huis inbegrepen. Je krijgt voldoende impregneermiddel mee naar huis om je bank goed te beschermen tegen vlekken op olie of waterbasis (zoals wijn, mayonaise, frisdrank, jam etc). Krijg je dan toch een vervelende vlek op je bank? Dan komt de servicedienst deze snel bij je thuis verwijderen. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Vraag onze deskundige adviseurs naar de mogelijkheden.

Extra informatie

Materiaal

Uitvoering

Merk