fauteuil delira moss

679

Delira industrieel & comfortabel

Zowel de eetstoelen als de fauteuils uit de Delira serie kenmerken zich door een industrieel design en een uitmuntend zitcomfort. Neem plaats en voel direct het verschil ten opzichte van veel andere modellen. Het leuke aan de stoel en armstoel is de verborgen handgreep op de rugleuning die je veel gebruiksgemak geeft.

  • Uitgebreide stof en leerkeuze
  • Prima zitcomfort
  • Zoals getoond snel leverbaar
  • Maatwerk mogelijk

Laten we beginnen met de stoelen en de armstoelen: maak zelf een leuke combinatie van stoel en armstoel of kies voor een comfortabele set van enkel armstoelen aan je eettafel. Het getoonde leder heeft een prachtige uitstraling en is lekker soepel. Het grote voordeel van ons leder Granada is het gebruiksgemak van een afgedekte leersoort, vlekken dringen niet zo snel in het leer, en toch de uitstraling van een luxe aniline leersoort. De wat dikkere, zachte rugleuning en zitting geven je een goed comfort voor urenlang tafelplezier!

Zowel de stoel als de armstoel zijn ook leverbaar met een 10 cm hogere rugleuning voor een betaalbare meerprijs. Het frame is gemaakt in gepoedercoat metaal. Dit geeft de sterkste hechting van lak aan het metaal.

De fauteuil Delira zijn getoond in de luxe geschuurde leersoort Kenia en in microleder Bora. Kenia heeft een prachtige uitstraling en vertoont de natuurlijke kenmerken van de oorspronkelijke huid van de buffel. Littekens, nekplooien etc. geven het leer karakter. Nu we het over karakter hebben; nou dat heeft Kenia leer zeker! Maar let op; het is ook gevoeliger dan afgedekte leersoorten. Vet en vuil dringt makkelijker in het leer door. Het leer krijgt met de jaren dus steeds meer uitstraling en een vintage look. Maar niet iedereen vind dit mooi. Als je hier niet zo van gecharmeerd bent kun je natuurlijk kiezen voor Bora microleder, ook met een geschuurde look maar veel onderhoudsvriendelijker. (met een doekje schoon te maken) of je kiest voor een afgedekte leersoort met lak of was. Keuze genoeg!

De fauteuils zijn tevens leverbaar met een wat hogere rugleuning.

Voor verdere vragen kun je altijd bij onze deskundige verkoopadviseurs terecht.

Extra informatie

Materiaal

Uitvoering

Merk