eetstoel camara antraciet

199

Uitstekend comfort.

Model Camara is uitgevoerd als een eetstoel én als armstoel, het model is afgewerkt met een stoer industrieel frame dat leverbaar is in 2 verschillende kleuren. Camara heeft een stalen nosagvering gecombineerd met polyether in de zitting om je een optimaal zitcomfort te bieden.

  • Als stoel en armstoel te verkrijgen
  • Optioneel handgreep op de rug
  • Toonzaal uitvoering is snel leverbaar

Optioneel is het mogelijk om dit model uit te breiden met een handgreep op de rug. Dit is mogelijk in de kleuren zwart en antraciet, dit geeft je eet-/armstoel net weer een andere look. Hoe leuk is het om juist dit model te combineren aan je nieuwe eettafel met en zonder armleuningen? Ook is het mogelijk om dit model in verschillende stofkleuren te plaatsen, zo kies je bijvoorbeeld voor 2 of 3 verschillende kleuren in dezelfde stofsoort. Vraag naar de vele stofmogelijkheden van het IN.HOUSE stoffenconcept in de winkel. Tevens hebben we vele leersoorten voor je beschikbaar. Met de grote stalen die beschikbaar zijn kan je makkelijk een keuze maken en onze verkoopadviseurs staan altijd voor je klaar in onze winkels.

Uiteraard hebben wij de beste onderhoudsmiddelen voor jou beschikbaar om de stoelen te beschermen. Wil je de standaard garantie uitbreiden naar 5 of 7 jaar? Dat kan tegen een geringe meerprijs. Je krijgt dan ook professionele hulp indien er bijvoorbeeld een vlek op de stoffering is gekomen. Laat je uitgebreid voorlichten over model Camara en de uitgebreide garantievoorwaarden door onze deskundige woonadviseurs.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen vindt er eerst een uitgebreide controle plaats. Of je nu een bestelling via internet plaatst of dat je liever een winkel bezoekt, je mag er altijd vanuit gaan dat je bestelling met de grootste zorg behandeld wordt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de levertijden nagekomen worden.

Extra informatie

Materiaal

Uitvoering

Merk