eettafel dektona 200x100cm

1.499

Onze kameleon onder de eettafels

Designtafel Dektona heeft een metalen onderstel en is voorzien van een gebruiksvriendelijk, slijtvast bovenblad. Zo is er een keuze uit 2 verschillende bovenbladen die leverbaar zijn in diverse kleuren. De afgebeelde versie heeft een bovenblad in keramiek op glas.

  • Krasvast en slijtvast
  • In vele kleuren beschikbaar
  • Dekton is in hoge mate hittebestendig
  • Leverbaar in keramiek en Dekton

Model Dektona is kwalitatief hoogstaand en opgebouwd uit eerlijke materialen. Het geeft een geheel eigen karakter. Een van de bovenbladen die je kan kiezen is Dekton. Dekton is het nieuwste materiaal, wat vaak gebruikt wordt in keukens. Dekton is onderhoudsvrij, dat wilt zeggen dat er geen behandeling nodig is. Vlekken zijn eenvoudig te verwijderen, zelfs met een schuursponsje! Het materiaal is namelijk krasvast en in hoge mate hittebestendig. Naast dat het onderhoudsvriendelijk is, is het ook zeer hygiënisch. Doordat het een steenvast materiaal is hebben bacteriën geen schijn van kans.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een keramiek blad. Keramiek bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door hitte en druk. Het materiaal is ontzettend hard en net als Dekton in hoge mate krasvast. Keramiek is een uniek materiaal, het is onderhoudsvrij, en hygiënisch. De tafel is leverbaar in diverse kleuren, vraag naar alle stalen in onze winkel zodat je hem helemaal naar jouw wens kan samenstellen. Natuurlijk kan je ook diverse kleuren voor het metalen onderstel selecteren.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor de perfecte stoel om bij je nieuwe tafel te plaatsen. Wij hebben een ruime keuze in bijpassende (arm) stoelen in diverse vormen en uitvoeringen. Onze verkoopadviseurs staan klaar om je hiermee te helpen, aan de hand van onze grote stof of leder stalen is de keuze makkelijker te maken.

Doordat eettafel Dektona is opgebouwd uit onderhoudsvriendelijk, hygienisch materiaal is het onderhoud zeer simpel. Regelmatig met een vochtige en schone katoenen doek afnemen en dan nadrogen. Zo hou je het langste plezier van je nieuwe tafel!

Extra informatie

Materiaal

Uitvoering

Merk