eettafel solerte 240x100cm

1.199

Solerte de stoere alleskunner

Ons tafelconcept Solerte is leverbaar met een recht blad of met een blad met boomstamvormige randen. Daarnaast heb je de keuze uit 3 onderstellen.

  • Prachtige industriële uitstraling
  • In vele kleuren eiken leverbaar
  • Karakteristieke handmatige afwerking van het blad

Je hebt de keuze uit diverse tafelpoten met een buisdikte van 10x10cm.

  1. X vormige pootset
  2. U-vormige pootset
  3. Spinvormige centrale poot

Zo stel jij je ideale combinatie van blad en poot(set) samen.

Het stoere eikenhout van de bovenbladen is noestig en is met de hand bewerkt met karakteristieke inkervingen om de unieke uitstraling te accentueren. Het blad is 6 centimeter dik en opgebouwde uit een massieve 3 centimeter dikke bovenlaag en daaronder een massief eiken opdikrand. Als je de tafel met een X of U pootset bestelt, kun je de poten op 3 posities onder het blad plaatsen, net wat jij het mooiste vindt. Kies bijvoorbeeld om de poten iets verder onder het blad te plaatsen als jullie vaak met veel mensen aan de tafel zitten waarbij de kopse kant van de tafel ook gebruikt wordt als zitplaats.

Wij hebben tevens een bijpassende salontafel beschikbaar zodat je een mooie set kunt vormen.

Het onderhoud is simpel, de dagelijkse verzorging kan gebeuren met een zachte katoenen doek met lauw water. Daarna nadrogen met een droge zachte katoenen doek. Voor het 3-jaarlijkse onderhoud hebben wij een uitstekende clean&care kit beschikbaar waarbij je met natural woodclean een dieptereiniging aan het hout geeft en door de nabehandeling met matpolish geef je bescherming aan de laklaag.

Hou er rekening mee dat het eikenhout van deze tafelserie uniek en karakteristiek is; geen tafel is hierdoor hetzelfde. Het blad wordt handmatig met planken samengesteld en bewerkt. De tafel bij ons in de winkel zal altijd afwijken tov de tafel die wij je leveren. Dit maakt jouw tafel uniek!

Extra informatie

Materiaal

Uitvoering

Merk