Meubelhistorie

Oorsprong

Het bedrijf Den Elzen werd 13 november 1961 opgericht. De grondleggers van het familiebedrijf hebben de zaak, die voorheen in de binnenstad van Roermond lag, met veel passie en visie opgebouwd. Chapeau!

De 2e generatie van de familie Den Elzen bouwt het bedrijf verder uit op de huidige locatie aan de Burghoffweg 30 in Roermond met een winkeloppervlak van ruim 7.250 m2. Den Elzen wonen & slapen, de zaak met de langste meubelhistorie van Roermond, is sterk in het continueren van succes. Dit wordt gerealiseerd door zich continu in de klant te verplaatsen.

 

Doelgroep

Den Elzen richt zich op de doelgroep die kwalitatief hoogwaardige producten prefereert, tegen aantrekkelijke prijzen in het middensegment van wonen & slapen.

 

Assortiment

De meubelcollectie is breed van opzet en bestaat uit de concepten Baenks, Inhouse, House of Dutchz en Xooon. Men kan binnen deze concepten altijd slagen, of je nu voor een klassiek, modern of eigentijds interieur kiest. Op slaapgebied worden de wensen van de klant door het merk Auping ingevuld. Middels een persoonlijk woon- of slaapadvies helpen we onze klant bij het maken van de juiste keuze.

 

Waarom Den Elzen

Den Elzen doet klantverwachtingen overtreffen: iedere dag, overal, voor elke klant!

 

Ambitie

Als teamplayer een bovengemiddelde prestatie realiseren in een omgeving waar je je als medewerker van Den Elzen wonen & slapen comfortabel en thuis voelt!