Maak een afspraak voor gratis interieuradvies!

 

Bezoek ons op FacebookBezoek ons op Twitter | Den Elzen Wonen & Slapen | Burghoffweg 30 | 6042 EX Roermond | Tel. 0475 320722 | verkoop@den-elzen.nl

56 jaar Den Elzen

Door de ogen van de mysteryguest.

Den Elzen Wonen en Slapen Roermond

Beleef het nieuwe wonen
Het is nog vroeg in de ochtend als ik de parkeerplaats bij Den Elzen Wonen & Slapen opdraai. Als mysteryguest bezoek ik de Roermondse woon- en slaapspecialist. Niet om meubels te kopen, maar om te achterhalen wat het geheim is achter de succesformule.

Bij binnenkomst ben ik even overdonderd door de gigantische hoogte van het gebouw. In de showroom, met bijna een halve hectare vloeroppervlak, staat elk model stijlvol gepresenteerd. Na een vriendelijke begroeting krijg ik de gelegenheid me mee te laten voeren in de inspirerende woonbeleving van Den Elzen.

IN.House: smaakvol ingericht wonen
IN.House gepresenteerd op de begane grond, biedt een totaal woonprogramma van zowel woon- als eetkamers.De collectie is zodanig samengesteld dat werkelijk élke woonstijl is vertegenwoordigd.Modern of klassiek,lifestyle of eigentijds.

Xooon: betaalbaar design met een eigenwijs tintje
Op de eerste verdieping is een nieuwe afdeling geopend. Met een ‘shop-in-shop’-formule van het prestigieuze Xooon(spreek uit:ksoen). De slogan van het merk sluit perfect aan op Den Elzens filosofie: ‘Waarom zou je niet voor topklasse gaan en óók die reis naar het buitenland maken? ’Geen óf-of’dus, maar én-en’.Het XOOON-concept staat gepresenteerd in smaakvol ingerichte lofts. Helder en aansprekend, met een keur aan aanvullende hebbedingetjes.

Auping Plaza Roermond

Op de eerste verdieping vind je de in-store gevestigde Auping Plaza. Hier vind je het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken. De adviseurs zijn pure Auping specialisten die je alles kunnen vertellen over de vele mogelijkheden, inclusief de laatste ontwikkelingen. Ik kreeg een goed en persoonlijk slaapadvies van een van de adviseurs. Bij Auping Plaza Roermond gaat echt een wereld voor je open!

Tijd om op te stappen
Roermond heeft met Den Elzen een bijzondere woonwinkel die er in slaagt om vernieuwende collecties samen te stellen van een kwalitatief hoog niveau met een betaalbaar prijskaartje. En weet u wat? Ook ik kan bij Den Elzen mijn woonbeleving helemaal waar maken.