Contact nieuwe service aanvraag

Den Elzen Wonen & Slapen is een CBW-erkende woonwinkel. Op al jouw aankopen zijn de algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing. Deze heb je bij aankoop van ons ontvangen.

Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij proberen producten van kwaliteit voor een scherpe prijs te leveren. Helaas kan het toch nog weleens voorkomen dat je tegen een probleem aanloopt, een beschadiging of een defect in het product hebt. Wij adviseren je dan zo snel mogelijk onderstaand serviceformulier in te vullen.

Heb je een All in House Service afgesloten?
Indien je de All in House Service hebt afgesloten, dan heb je recht op 5 jaar volledige garantie. Jouw servicemelding zal naar All in House B.V. gestuurd worden. All in House B.V. maakt direct met jou een afspraak voor herstel. Klik hier om de voorwaarden te bekijken.

Heb je geen All in House Service afgesloten?
Indien je geen All in House Service heeft afgesloten, dan is de 2 jaar CBW garantie van toepassing mits anders op jouw koopovereenkomst is aangegeven. Wij beoordelen jouw servicemelding op basis van de toepasselijke garantievoorwaarden. Je ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging, waarin de afhandeling van jouw servicemelding wordt aangegeven.

Let op: Heb je je meubels vóór 1 juli 2017 gekocht? Dan geldt de 3 jaar, afbouwende CBW garantie:.
– In het eerste jaar krijg je de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijkosten tenzij anders overeengekomen.
– In het tweede jaar krijg je 2/3 van de kosten vergoed,
– In het derde jaar krijg je nog 1/3 van de kosten vergoed.

Tip: Versnel de oplossing van jouw servicemelding:
– Voeg duidelijke foto’s toe bij voorkeur een foto van het product en 1 of 2 detailfoto’s van het probleem (max. 1 MB per foto).
– Beschrijf het probleem uitgebreid.
– Beschrijf de beschadigde plaats duidelijk.

Klantgegevens


Orderinformatie


Productinformatie


Probleem type


Afbeeldingen


Heb je recht op garantie?